"Zaboraviti pretke znači biti potok bez izvora, stablo bez korijena".

Uvodna riječ


Dobrodošli na interner stranicu www.kekovici.com

 

Moderna sredstva komunikacije, učinila su da smo vrlo lako dostupni putem raznih pretraživača, da nam je komunikacija olakšana i bezgranična, a razmjena informacija i multimedijalnih sadržaja krajnje jednostavna. Zato i ideja o kreiranju internet stranice Kekovića iz Zagarača ima svoje puno opravdanje i, nadamo se, vašu podršku. Cilj nam je da ono što je nama predstavljalo nesavladivu prepreku, a to su pristup istorijskim dokumentima, fotografijama, osvjedočenim i zaboravljenim, a slobodno možemo reći i zauvijek izgubljenim činjenicama, kao i pouzdanost prikupljenih podataka, nekim novim generacijama olakšamo i ostavimo podlogu za sprovođenje misije o očuvanju i širenju svijesti o porijeklu bratstva Kekovića iz Zagarača.

Zato vas pozivamo da aktivno učestvujete u kreiranju sadržaja ovih internet stranica i omogućite da sa bilo koje tačke svijeta, podijelimo neku informaciju, fotografiju, uspjeh ili poraz, pomognemo i potražimo pomoć, čestitamo rođenje djeteta ili izrazimo žalost za gubitkom naših rođaka.

Kao ni na jednom drugom mjestu, bićemo u mogućnosti da svi u istom trenutku budemo zajedno, što je, ne tako davno, bilo praktično nezamislivo. Okupljeni oko "savremenog ognjišta". A na ovom mjestu zanemarićemo geografske, jezičke, nacionalne i druge različitosti koje su se među nama, kroz istoriju, neminovno morale javiti. Bit je naše prezime i naši korijeni. A ako smo čvrsto utemeljeni u sopstvenom identitetu onda nas ništa što je drugačije ne može pomjeriti.

 

Uživajte u sadržaju vaših stranica.

 


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Partneri sajta